Середа, 26 Червня, 2024
Війна

За добу бойовики 5 разів обстріляли українські позиції в ООС

Втрат серед українських військових сьогодні немає

Сьогодні на Донбасі бойовики 5 разів порушували режим припинення вогню. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

На луганському напрямку незаконні збройні формування обстріляли Новолуганське, Південне та Золоте.

На донецькому напрямку бойовики відкривали вогонь по захисниках Новотроїцького та Водяного.

Міноборони підтвердило інформацію про 19 збройних провокацій за минулу добу. На луганському напрямку НЗФ 8 разів відкривали вогонь.

Під обстріл з артилерії 122-го калібру, зенітної установки та станкового протитанкового гранатомета потрапило Новолуганське, з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомету – Зайцеве, з автоматичних гранатометів – Шуми, мін 82-го калібру – Світлодарськ, з ручних протитанкових і автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї – Травневе, зі станкових протитанкових гранатометів – Луганське та Новозванівка.

На донецькому напрямку бойовики 11 разів порушували “режим тиші”.

Під вогонь з мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП та стрілецької зброї, а також зі станкових і ручних протитанкових гранатометів потрапило Водяне, з автоматичних станкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї – Новотроїцьке, з озброєння БМП, гранатометів різних систем та стрілецької зброї – Новомихайлівка, з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – Лебединське.

Також у районі Опитного та Мар’їнки відбулися 20-хвилинні ворожі провокації з використанням стрілецької зброї.

Всього в бік українських військовиків було випущено 3 артилерійські снаряди 122-го калібру, а також 33 міни 82-го калібру.

Залишити відповідь