Середа, 26 Червня, 2024
Інтерв'юСвітСпортУкраїна

“У Тайсона біполярка”: Усик відповів на компліменти Ф’юрі

Об’єднаний чемпіон світу суперважкої ваги Олександр Усик (21-0, 14 КО) запідозрив Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) у біполярному розладі. Такого висновку українець дійшов після того, як британський боксер різко змінив риторику на його адресу і почав висловлюватися компліментарно.

Про це Усик заявив в інтерв’ю YouTube-каналу The Stomping Ground. За словами нашого співвітчизника, він не звертає уваги на всі висловлювання Ф’юрі, які змінюються щотижня. Також Олександр додав, що чекає на свою перемогу в поєдинку 18 травня, передає OBOZ.UA

“Я думаю, що Тайсон біполярка. Трішки. Одного дня він називає мене кроликом, страшною людиною, легким супертяжем. А вже за тиждень говорить багато добрих слів, називає хорошим боксером. Але я не звертаю на це уваги. Я сфокусований на поєдинку та роблю свою роботу. Я не маю прогнозу на бій, бо я не експерт, а лише спортсмен. Гарний бій. Хлопець із України – абсолютний чемпіон світу”, – сказав Усик.

Напередодні бою 18 травня команди боксерів влаштували сутичку, внаслідок якої батько Тайсона отримав розтин. Українець Станіслав Степчук, якого Джон Ф’юрі вдарив головою, прокоментував інцидент.

Пізніше батько боксера вибачився. У свою чергу сам Тайсон з’явився в Саудівській Аравії на милицях, спантеличив уболівальників та експертів.

Раніше Ф’юрі знову обізвав Усика сосискою і пообіцяв його перемогти. Також британський боксер розповів про цькування у юні роки, коли йому пропонували кинути спорт, і зізнався, навіщо насправді вирішив побитися з українцем.

Також став відомий рефері бою Усик – Ф’юрі. Він потрапляв до кількох курйозних ситуацій. Промоутер Едді Хірн побажав українцю поразки у поєдинку.

Як повідомляв OBOZ.UA, Міжнародна федерація боксу (IBF) позбавить свого поясу переможця бою Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі. Також визначився зі своїм фаворитом протистояння легендарний Леннокс Льюїс.