Вівторок, 25 Червня, 2024
ПодіїУкраїна

Зірка серіалу “Надприродне” Міша Коллінз приїхав до Києва і показав фото на тлі знищеної російської техніки

Зірка популярного серіалу “Надприродне” та амбасадор президентської ініціативи UNITED24 Міша Коллінз приїхав до України. Своє прибуття він відзначив фотографією, зробленою на фоні розбитої військової техніки.

Причиною подорожі актор назвав бажання “дослідити регіон” та обговорити тему розмінувань. Зокрема, у відео, опублікованому в Instagram UNITED24, він зізнався в любові до України, передає OBOZ.UA

“Доброго ранку, Україно. Сонце тільки зійшло, і я приїхав сюди, до Києва. І я буду тут досліджувати регіон і говорити про розмінування. І ще, я просто хочу сказати, що люблю тебе, Україно, і дуже дякую тобі за те, що я повернувся. Це така честь повернутися сюди”, – висловився актор серіалу “Всі жінки відьми”.

Зокрема, Коллінз опублікував в Instagram фотографію, зроблену на фоні розбитої техніки росіян, виставленої ще у травні 2022 року в Києві на Михайлівській площі. “Я повертаюся в Київ, Україна”, – підписав актор.

У коментарях його підтримали українці та подякували за впевнену позицію:

  • “Дякую, Мішо, за підтримку України”.
  • “Єдиний, хто від початку і по сьогодні не зраджує своїм переконанням і підтримує Україну”.
  • “Наш козак!”
  • “Дякую, що робиш те, що робиш для України, бережи себе, Мішо”.
  • “Обійміть міцно всіх українців, і, будь ласка, бережіть себе, Мішо”.

Згодом на його сторінці з’явилося ще кілька фото з України. На них актор позує біля центрального київського вокзалу. “Прибули сьогодні вранці на вокзал Києва з моїм помічником”, – підписав від один зі знімків.

Міша Коллінз підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення Росії й вже кілька разів приїжджав на Батьківщину його предків, які жили у Київській області. Сам він навіть вивчав у коледжі українську політику та історію, а до 24 лютого 2024 року кілька разів навідувався до “рідних” регіонів.

Як повідомляв OBOZ.UA, ще одна зірка “Надприродного” є амбасадором UNITED24 –Джаред Падалекі. Довгий час його вважали прихильником росіян, однак актор вирішив розставити усі крапки над “і”.