Понеділок, 24 Червня, 2024
ПогодаУкраїна

В Україні на вихідних вируватиме негода: синоптики дали детальний прогноз.

На вихідних, 15-16 червня, у більшості областей вируватиме негода. Синоптики прогнозують дощі з грозами майже по всій території України, лише на заході нарешті буде сухо та сонячно.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру. Крім того, найближчими днями дещо знизиться температура повітря, передає OBOZ.UA

Так, цієї суботи, 15 червня, на півночі, сході, півдні та в центральних областях синоптики прогнозують дощі. Водночас на заході України очікується мінлива хмарність, проте без опадів. Температура повітря уночі в середньому становитиме +13…+15 градусів, вдень +21…+23 градуси. На сході України подекуди +24…+28 градусів. Вітер матиме переважно північний напрямок, помірний.

У неділю, 16 червня, Україну знову заливатимуть дощі, лише на заході, окрім Рівненщини, буде сухо. Також опади не очікуються на Вінниччині та Одещині. Температура повітря уночі становитиме +12…+17 градусів, вдень також триматиметься у комфортних межах – +21…+26 градусів.

Як повідомляв OBOZ.UA, літо 2024 року в Україні очікується теплим, але не спекотним. Середня сезонна температура, ймовірно, перевищить норму на 1-2 градуси.