Вівторок, 12 Березня, 2024
ВажливеЕксклюзивРозслідування

Найпотужніша антена 5G в світі захована в Києві в пам’ятник Ватутіну: як це можливо? Сенсаційне відкриття

Вчені з науково-дослідного інституту предметної фізики імені Мирона Стахіва давно звертали увагу на унікальні властивості двох пам’ятників в Києві: Ватутіна і Щорса. І якщо до 2014 року до цих пам’ятників увага суспільства була відсутня, то після Революції Гідності раз по разу виникало питання: чому в Києві демонтовані абсолютно всі, найдрібніші пам’ятники і навіть меморіальні дошки, пов’язані з комуністичними діячами, а ці два пам’ятники ніхто не чіпає. І знаходяться вони не аби де, а напроти центрального вокзалу і в Маріїнському парку, напроти Верховної Ради. І Щорс, і Ватутін однозначно підпадають під поняття кати українського народу – але їх, знову ж таки, ніхто не чіпає. Чому?

Щоб розібратися в цьому, вчені також звернули увагу, що всі більш-менш організовані акції протесту під Верховною Радою України починаються саме від пам’ятника Ватутіну. І що саме ті, хто призначив точку збору там, відрізняються найбільшою агресивністю і радикальністю.

Ще одним характерним моментом є регулярні перебої в роботі мобільного зв’язку та інтернету у пристроїв, що перебувають поруч з пам’ятником понад 14 хвилин. А також дуже швидка і раптова втрата зараду батареї, за годину – до 88%. Після ж того, як в країні почалася масова вакцинація, деякі учасники протестних рухів проти примусової вакцинації почали помічати, що саме біля пам’ятнику Ватутіну активізуються Bluetooth-мітки, які скануються андроид-пристроями з версією операційної системи до 4.4.

Заміри, які були приховано зроблені спеціалістами Інститу предметної фізики, дозволи нарешті з’ясувати причини всіх цих аномальних явищ: пам’ятник Ватутіну є найбільш потужною антеною 5G в світі. При цьому, вчені припускають, вона є мультифункціональною, а пульт керування знаходиться десь під нею на глибині приблизно 10 метрів, що цілком може бути одним з відгалужень чисельних тунелів, що з’єднують урядові інституції в центрі столиці.

У читачів може виникнути питання: а як так могло статися, що пам’ятник було побудовано ще в 1948 році і радянською владою? До чого тут 5G та американські технології? Проте відповідь тут дуже проста: в ті часи Київ був зруйнований внаслідок Другої світової війни і активно відбудовувався. В тому числі і за рахунок допомоги США та з використанням робочої сили полонених німців. І ось саме тоді, в межах проекту “Манхеттен матч” було зроблено “закладку” на майбутнє. Яка чекала на свій час.

А те, що пам’ятник навіть ззовні нагадує не пам’ятник, а швидше антену Wi-Fi роутера, може переконатися кожен. І самостійно зробити висновки, для чого в центрі Києва зберігають цей засіб керування масами і кому це вигідно. Принагідно нагадаємо, що і найбільш криваві події Революції Гідності почали з мітингу біля цього пам’ятнику, коли “мирний наступ” перетворився на криваву баню.

1 коментар

Залишити відповідь