П’ятниця, 29 Березня, 2024
ВійнаЖертви війниРуzкій мірУкраїна

Кількість жертв у Дніпрі зростає

Кількість загиблих в результаті теракту зросла до двадцяти однієї особи. Ймовірність знайти людей живими вкрай мала, передає Польське радіо.

У Дніпрі триває пошуково-рятувальна операція після влучання російської ракети в житловий будинок. З учорашнього дня в ньому беруть участь усі дотичні служби, волонтери та пересічні мешканці. Кількість загиблих в результаті теракту зросла до двадцяти однієї особи. 73 людини (в тому числі 14 дітей) отримали поранення. Госпіталізовано 40 осіб.

Заступник начальника обласного управління ДСНС Олег Кушнірук каже, що до пошуково-рятувальної операції залучили всі наявні сили:«На цей момент маємо щонайменше 20 загиблих, більше 40 людей вважаються зниклими безвісти. Триває пошуково-рятувальна операція. У ньому беруть участь 550 осіб, 45 одиниць техніки ДСНС та комунальних служб».

За його словами ймовірність знайти людей живими вкрай мала:«На жаль, час спливає. Ми бачимо, як це виглядає з уламків, бачимо тління. Шансів врятуватися під такими завалами, при такій температурі практично немає».

У багатоповерхівку росіяни поцілили протикорабельною крилатою ракетою великої дальності. У Дніпрі оголосили триденну жалобу.

Залишити відповідь