Середа, 26 Червня, 2024
В КиєвіКриміналПодії

З ознаками сп’яніння та наркотиками в салоні авто: у Києві патрульні зупинили порушника комендантської години. 

У Подільському районі Києва правоохоронці зупинили автомобіль, який їздив вулицями міста під час комендантської години. У процесі спілкування у водія виявили ознаки сп’яніння, а в салоні авто знайшли зіп-пакет з речовиною, схожою на наркотичну.

Про це повідомили в пресслужбі столичної патрульної поліції. Надалі з порушником спілкуватимуться слідчі, передає OBOZ.UA

“Патрулюючи в Подільському районі, патрульні помітили автомобіль Volkswagen, який рухався вулицею в період комендантської години. Під час спілкування з водієм ми помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння. Провівши поверхневу перевірку, інспектори виявили у чоловіка зіп-пакет з речовиною, схожою на наркотичну”, – розповіли в пресслужбі.

Порушника було затримано, а для подальшого з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчих. Пізніше чоловіка доправили до медичного закладу для проходження огляду на стан сп’яніння.

Нагадаємо, у Києві водій вантажівки протаранив легковик, а потім виїхав на узбіччя, де пошкодив відбійники та обірвав електромережу. Після цього він ще й випив алкоголю.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Києві правоохоронці влаштували погоню за порушником ПДР на автомобілі Audi. Як виявилось, водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.