Четвер, 25 Квітня, 2024
В КиєвіПолітикаСкандал

Під Офісом Президента заплановані масштабні акції протесту через початок розведення військ

В мережі стартував заклик до масштабних акцій протесту, ініціатором який виступає Рух опору капітуляції, пише Поштар-інфо.

Сьогодні почалося «розведення військ» на ділянках в Золотому і найближчим часом почнеться у Петровському. Цьому передували пропагандистське шоу, яке на лінії розмежування влаштував Президент України та масована інформаційна кампанія в ЗМІ. В український медіа-простір зусиллями нашої влади внесена хибна думка, що українці втомилися від війни і готові на мир фактично на будь-яких умовах.

– йдеться в заяві Руху опору капітуляції.

Надпартійний Рух опору капітуляції, який став ініціатором масштабних всеукраїнських протестних акцій під загальним брендом #ні_капітуляції, закликав всіх вийти сьогодні, 29 жовтня, о 19:0 під Офіс Президента України.

“Ми прийдемо сьогодні о 19:00 до Офісу Президента України, аби наголосити на тому, що:
• Українське суспільство не підтримує «розведення» військ, яке все більше виглядає як відступ, без об’єктивних на те причин;
• Рух опору капітуляції попереджає владу, що не можна ігнорувати думку більшості українських громадян та діяти всупереч національним інтересам.

Закликаємо всі патріотичні сили, які підтримують наші наміри, долучитись до цієї акції!

Без партійних прапорів, без внутрішнього поборення, але з єдиним прагненням – захистити свободу, національну ідентичність, демократію та цивілізаційний вибір України”

https://www.facebook.com/events/509886966258218/

Залишити відповідь