Середа, 26 Червня, 2024
В КиєвіПодії

Знайшли за 8 метрів від берега: у Києві під час купання на озері загинув хлопчик

У Шевченківському районі Києва на одному із озер загинула дитина. Повідомлення про зникнення хлопчика надійшло рятувальникам пізно увечері 1 червня.

На березі озера після зникнення дитини залишилися лише його речі. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України у Києві, передає OBOZ.UA

Рятувальникам повідомили про зникнення дитини 1 червня о 22.05. Речі дитини залишалися на пляжі, але хлопчик зник.

Водолази аварійно-рятувального загону спеціального призначення дістали тіло хлопчика із глибини 3 метри, на відстані 8 метрів від берега. Загиблого передали правоохоронним органам, які встановлюватимуть причини та обставини трагічного випадку.

У ДСНС закликали українців бути вкрай обережними та не нехтувати правилами безпеки. Також рятувальники закликають стежити за малолітніми дітьми та не дозволяти їм купатися самостійно без нагляду дорослих.

Нагадаємо, у річці Уж на Закарпатті втопився підліток. Рятувальники виявили тіло 15-річного юнака 25 травня. Тіло підлітка було передано співробітникам поліції.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білій Церкві Київської області 17 травня у річці Рось виявили тіло чоловіка. Щоб дістати померлого на берег, на місце викликали рятувальників.