Середа, 26 Червня, 2024
В КиєвіПогодаПодії

Ховались від негоди: у Києві на Троєщині під час грози дерево впало на намет, є постраждалі.

У Києві на пляжі “Троєщина” під час грози дерево впало на намет, у якому від негоди ховались відпочивальники. Внаслідок події постраждало троє осіб.

Про це повідомили в пресслужбі КАРС “Київська служба порятунку”. Мешканців столиці вкотре закликали не нехтувати повідомленнями про небезпеку, передає OBOZ.UA

“Рятувальники оперативно виїхали на пляж “Троєщина”, де під поваленим під час грози деревом опинились люди, які ховались у наметі. Трьом постраждалим було надано допомогу на місці. Далі за допомогою спецінструментів рятувальники прибрали дерево з пляжу”, – розповіли в пресслужбі.

Крім того, за словами рятувальників, унаслідок грози, яка накрила Київ 2 червня, зафіксували падіння дерев на проїжджих частинах у двох районах міста: на вулиці Бориса Грінченка у Голосіївському та на вулиці Олександра Кониського у Шевченківському.

“Також рятувальники ліквідували аварійність дерева у дворі будинку в Дніпропетровському районі міста. На бульварі Тараса Шевченка прибрали дерева, що впали на тротуар, та звільнили його для проходу”, – додали в КАРС.

Як повідомляв OBOZ.UA, надвечір у неділю, 2 червня, у Києві розгулялася негода. До кінця доби у столиці діяв І рівень небезпечності через грозу, град та шквали 15-20 м/с.