Середа, 26 Червня, 2024
На росіїРуzкій мір

“У Львові просили привезти російські газети!” Валюха зі “Сватів” видала маячню про Україну та колег, які засудили війну

Російська акторка Тетяна Кравченко, відома за роллю Валюхи Будько зі “Сватів”, продовжує поливати брудом українских колег, які про неї вже давно не згадують. Росіянка, яку не пощадив алкоголізм, вигадала нові байки про українських акторів та “проросійських” жителів Львова. передає OBOZ.UA

Кравченко в новому інтервʼю щиро здивувалася, чому українці висловлюються щодо політики, якщо “нічого в ній не тямлять”. Себе вона, вочевидь, уявила щонайменше політологом з багаторічним стажем, бо доволі сміливо висловлюється щодо ситуації в чужій країні.

Кравченко згадала, що приїжджала до Львова ще до розпаду Радянського Союзу в 90-х, і чомусь їй запамʼяталося, що місцеві жителі попросили росіян привезти свої газети. Аналізуючи це зараз, путіністка дійшла висновку, що львівʼяни мріють стати частиною Росії.

“Ще давно ми грали з Михайлом Козаковим і приїжджали до Львова. І вже тоді місцеві жителі нас просили, щоб ми газети російські привозили. Це було в 90-х. Ще нічого не віщувало”, – видала росіянка.

Водночас вона не розуміє, чому частиною терористичної культури не прагнуть стати українські актори “Сватів”. Росіянка вважає, що вони виконують “замовлення”, тому й підтримують незалежність, суверенітет та територіальну цілісність своєї країни.

“Політика – це така страшна річ”, – схопилася за голову актриса, ніби не вона два місяці тому помолилася за російських окупантів, яким представилася Валюхою.

Нагадаємо, українська актриса та зірка “Сватів” Анна Кошмал неодноразово заявляла, що Росія для неї – країна-агресорка, тому вона не бажає більше з’являтися на одному знімальному майданчику з акторами-росіянами. Почувши це, Кравченко накинулася на колегу, назвала її підлою та нагадала, як українку лікували в Москві.

На думку путіністки, цього досить, щоб пробачити їй і іншому актору – Федору Добронравову – їхнє бажання знищити українців як народ.

Раніше OBOZ.UA детально розписував, як російські зірки серіалу “Свати” відреагували на війну в Україні.