Неділя, 30 Червня, 2024
В КиєвіПодії

У Києві на станції “Університет” пасажир потрапив під потяг.

У Києві в четвер, 27 червня, на станції метро “Університет” під потяг потрапив пасажир. Внаслідок цього рух транспорту на червоній гілці підземки було обмежено, чоловіка, який отримав травму ноги, який госпіталізували до лікарні.

Обставини події встановлять поліцейські. Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

“Червона лінія: станції метро “Політехнічний інститут”, “Вокзальна”, “Університет”, “Театральна” зачинені на вхід для пасажирів. Рух поїздів на лінії організовано від станції “Академмістечко” до станції “Шулявська” та від станції “Хрещатик” до станції “Лісова”. На станції “Університет” пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС Києва, інформацію про надзвичайну подію вони отримали о 10:36.

“Як виявилося, на станції метро на колії під першим вагоном потяга перебував чоловік із затиснутими ногами. Рятувальники здійснюють деблокування потерпілого”, – додали в ДСНС.

Як розповів OBOZ.UA співрозмовник у правоохоронних органах, пасажир, за словами свідків, сам стрибнув під потяг.

“Це 33-річний чоловік. Інформація про те, що йому відрізало ноги, не відповідає дійсності – одну з них пошкоджено. Потерпілому надається уся необхідна допомога”, – уточнив наш співрозмовник.

Пізніше у КМДА повідомили, що було організовано човниковий рух червоною лінією метро від станції “Шулявська” до “Театральної”. Поїзди повз станцію “Університет” слідують без зупинки. Пересадочний вузол “Театральна”–”Золоті ворота” відновив роботу.

У ДСНС зазначили, що об 11:57 було деблоковано потерпілого з-під вагона метро. В шоковому стані, без травматичної ампутації нижніх кінцівок. Чоловіка передали працівникам швидкої.

Близько 12:45 повноцінну роботу “червоної” гілки було повністю відновлено.

Нагадаємо, наприкінці травня в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який напав із ножем на пасажира столичної підземки. Як виявилося, порушник був нетверезий, а перед цим чіплявся до інших громадян.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, у Києві ввечері в четвер, 13 червня, пасажирка потрапила під потяг метро. Через це тимчасово зачинялися на вхід станції “Поштова площа”, “Контрактова площа”, “Почайна” і “Тараса Шевченка” синьої лінії.