Неділя, 30 Червня, 2024
В КиєвіПодії

У Києві на станції метро “Золоті Ворота” під потяг потрапила та загинула жінка. 

У Києві в п’ятницю, 28 червня, на станції метро “Золоті ворота” під потяг потрапила жінка-пасажир. На жаль, від отриманих травм вона загинула.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА. Обставини події встановлять поліцейські, OBOZ.UA

“Зелена” лінія метро: станції “Золоті ворота”, “Палац спорту” та пересадочний вузол “Золоті ворота” – “Театральна” зачинені на вхід для пасажирів. На станції “Золоті ворота” пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців. Рух поїздів на лінії організовано від станції “Червоний хутір” до “Кловської” та від “Сирця” до “Лук’янівської”, – йдеться в повідомленні.

Пізніше у пресслужбі ДСНС Києва повідомили деталі надзвичайної події. За їх словами, 28 червня о 10:38 до них надійшло повідомлення про те, що на колію під потяг метрополітену потрапила людина.

“На станції метро “Золоті Ворота” жінку затисло під першим вагоном потяга. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували тіло жінки з-під вагона. Обставини трагічного випадку встановлюватимуть правоохоронці”, – додали в ДСНС.

Після цього, роботу метрополітену було відновлено.

Нагадаємо, наприкінці травня в Києві правоохоронці затримали чоловіка, який напав із ножем на пасажира столичної підземки. Як виявилося, порушник був нетверезий, а перед цим чіплявся до інших громадян.

Як раніше повідомляв OBOZ.UA, у Києві в четвер, 27 червня, на станції метро “Університет” під потяг потрапив пасажир. Внаслідок цього рух транспорту на червоній гілці підземки було обмежено, чоловіка, який отримав травму ноги, який госпіталізували до лікарні.