Середа, 15 Травня, 2024
ВійнаПолітика

Вибух з потерпілими, викрадення Губарєвої і захоплення інформресурсів: У Донецьку неспокійно перед “виборами”

В окупованому Донецьку сьогодні в будівлі “компартії” так званої “ДНР”, де в цей час відбувався з’їзд, стався вибух. На цей момент відомо про трьох потерпілих, передає 
112.ua  з посиланням на “Інтерфакс“, з посиланням на “депутата ДНР” .

У момент вибуху в будівлі перебувало близько 50 осіб.

“Вибух стався на з’їзді “компартії ДНР”. Три людини постраждали, коли виходили з будівлі”, – сказав він.

За попередніми даними, вибух стався в будівлі в Куйбишевському районі Донецька на перетині вулиць Хлібодарної і Бакинських Комісарів.

Інформаційний ресурс бойовиків у Telegram повідомляє, що внаслідок вибуху постраждали 4 людини – серед них кандидат на посаду “голови ДНР” Ігор Хакімзянов.

Раніше в Донецьку повідомили про зникнення дружини одіозного претендента на посаду “голови ДНР” Павла Губарєва – Катерини, вона повинна була брати участь у з’їзді партії “Вільний Донбас”. Сам з’їзд також зірвали, пишуть “Новини Донбасу“. 

“Загальні збори “Вільного Донбасу” зірвано. В зал для проведення зборів ні депутатів, ні членів руху не пропустили. Для з’ясування ситуація “депутати” прибули до Центрвиборчкому”, – повідомляє один з інформресурсів бойовиків у Telegram.

Соратник Губарєва в соцмережах заявив, що на підконтрольній угрупованню “ДНР” території відключили інтернет-ресурси, підконтрольні Губарєву.

Нагадаємо, що раніше бойовики анонсували проведення “виборів” на території “ДНР” і “ЛНР” 11 листопада 2018 року. Так звана “Донецька народна республіка” планує провести “вибори” ватажка у зв’язку із загибеллю Олександра Захарченка.

Залишити відповідь