Субота, 20 Квітня, 2024
Музика

Том Йорк презентував нову пісню «Has Ended».

А також розповів, що йому пропонували написати саундтрек до фільму «Бійцівський клуб». 

Фронтмен Radiohead опублікував нову пісню «Has Ended», яка увійде до альбому саундтреків до італо-американського ремейку класичного хорору 1970-х «Suspiria». Це перший досвід Тома Йорка у роботі над музичним оформленням кінокартин. Оновлену версію хорору зняв іменитий режисер Лука Гуаданьїно («Поклич мене своїм ім’ям»).

В новому інтерв’ю BBC Том Йорк також розповів, що і раніше отримував пропозиції написати музику до фільмів. Однією з них була можливість написати саундтрек до фільму «Бійцівський клуб».

«До мене і раніше надходили пропозиції написати саундтрек до фільму. Одного разу навіть просили написати музику до «Бійцівського клубу». Мені надіслали сценарій, а Едвард Нортон і Бред Пітт писали мені “ми справді думаємо, що ти маєш зробити це”. Я відмовився, тому що був виснажений після роботи над альбомом “OK Computer”, але кожного разу, коли я бачу цей фільм, я приємно вражений», — розповів фронтмен Radiohead.

Нагадаємо, що на початку вересня Том Йорк презентував пісню «Suspirium», яку також написав в рамках роботи над музичним оформленням фільму. Реліз альбому саундтреків до «Suspiria» запланований на 26 жовтня 2018 року. Сама картина вийде у широкий прокат 2 листопада.

Залишити відповідь