Субота, 20 Квітня, 2024
Війна

В Києві стартував масштабний турнір серед ветеранів АТО

На навчально-тренувальній базі “Динамо” відбулось відкриття фінального етапу Кубка Героїв АТО 2018 року.

На церемонії були присутні всі команди-учасниці, а також був покладений старт групового етапу турніру, який буде зіграно з 7 по 9 жовтня в Чапаєвці та ДЮСШ “Динамо” на Нивках.

Своїми враженнями від турніру поділився президент Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов:

“Цей турнір вийшов на дуже високий рівень. Мені навіть здається, що в ньому бере участь велика кількість професійно підготовлених футболістів – настільки серйозний рівень гри вони демонструють. Хочу відзначити високий рівень організації турніру. Проведенню турніру сприяють, створюючи умови для учасників турніру, команд та гравців, усі керівники відомств усього оборонного сектора.

Федерація футболу міста Києва ще восени 2014 року разом із ветеранами київського “Динамо” провела у Сєвєродонецьку перший матч з командою Міністерства оборони України, започаткувавши цей турнір. Я дуже радий, що активісти, такі як Руслан Руденко, підтримали цю ініціативу, створивши таке яскраве явище, як Кубок героїв АТО.

Керівництво київського “Динамо” протягом чотирьох років направляло чимало зусиль на організацію та допомогу розвитку цієї Федерації. І я дуже вдячний, в першу чергу, президенту ФК “Динамо” Київ, який не тільки створює умови для проведення цих змагань, а ще і підтримав акцію “Мій тато – герой!”. Вдягаючи футболки із цим написом, діточки тим самим підтверджують, що в кожному серці є відгук цієї події”, – сказав президент Федерації футболу міста Києва Ігор Кочетов.

Крім того, цього ж дня відбудеться благодійний концерт, спеціальним музичним гостем якого стане група ElienMak, повідомляє офіційний сайт “Динамо” Київ.

Залишити відповідь