П’ятниця, 29 Березня, 2024
ІсторіїПодії

На славу Сатани – школярки спланували масове вбивство

12-річна дівчина і її 11-річна подруга сховались у вбиральні однієї зі шкіл міста Барту, штат Флорида, щоб вбити учнів молодших класів і випити їх кров. Так сподівались стати ближчими до Сатани, пише Gazeta.ua.

“Ми знайшли дівчат у вбиральні. При собі вони мали кухонні ножі, ніж для обробки м’яса, ніж для піцци, ножиці та скляні кубки – з них збирались пити кров жертв”, – повідомив начальник поліції Джо Холл телеканалу abcactionnews.

Дівчата планували вбити щонайменше 15 осіб – про це стало відомо з їх переписки, де вони детально планували атаку.

“Ми робимо це заради того, щоб стати ближче до диявола. Стільки смертей привернуть його увагу” – розказали дівчата поліції. Також вони повідомили, що збирались залишити тіла своїх жертв на порозі школи, але після того, як вони їх скуштують. Потім планували вчинити самогубство.

Хибні уявлення дівчат про бажання Сатани видають в них християнок. Зсилаючись на Сатану вони просто намагаються перекласти свою провину на когось іншого – вважає один із засновників сатанинського храму Люсьєн Гревес.

“Я впевнений, що буде встановлено, що ці дівчата не приймали активної участі в жодній визначеній формі релігійного сатанизму. Сатанизм базується на гуманізмі, протидіє забобонам і заперечує віру в будь-яких богів”, – розповів чоловік.

Обидві школярки перебувають під вартою. Їх звинувачують у змові з метою вбивства. Невідомо, будуть їх судити як дітей чи як дорослих.

Залишити відповідь