Середа, 8 Травня, 2024
В КиєвіСкандалСуспільствоУкраїна

На місці будинку профспілок, де палили майданівців, відкрили фаст-фуд KFC !

У Києві розгорівся скандал навколо нового ресторану KFC, який відкрився у приміщенні Будинку профспілок на Майдані – у середу, на річницю Євромайдану!

 До нової харчевні прийшли активісти та вимагали закрити заклад, оскільки тут п’ять років тому гинули майданівці, але їхні дії були блоковані поліцією. Вони готуються до нових акцій протесту і збираються з’ясовувати, хто стоїть за цим рестораном.

“Вони працюють за франшизою, а їхній головний офіс розташований у Москві. В оренду це приміщення їм здала Федерація профспілок України. Причому компанія-посередник, яка здає приміщення у Будинку профспілок, за нашою інформацією, пов’язана з Андрієм Клюєвим. Я не знаю, що це було. Чи то вони вирішили нас таким чином потролити. У день річниці Революції у Будинку профспілок, де був штаб, куди носили поранених і вбитих на Майдані, відкрили ресторан, де можна поїсти смажені крильця”

, — розповів OBOZREVATEL один із координаторів С-14 Маркіян Яциняк.

Представники Будинку профспілок повинні проводити громадські обговорення із колишніми майданівцями, перш ніж здавати приміщення в оренду.

Залишити відповідь