Вівторок, 14 Травня, 2024
СуспільствоУкраїна

У Рівненській області чоловіка викрили в перевезенні бурштину та наркотиків

Поліція знайшла в авто 5 кг бурштину і марихуану.

 

У Рівненській області на автодорозі “Зарічне-Борове” поліцейські зупинили автомобіль, в якому чоловік незаконно перевозив наркотики та бурштин. Про це повідомляє  прес-службa Національної поліції.

Як зазначається, автомобіль Jeep Grand Cherokee на іноземній реєстрації зупинили між селами Привітівка і Річиця. Причина зупинки – не робочі задні габаритні ліхтарі, один з яких був пошкоджений.

Під час перевірки документів 35-річний водій, житель села Борове, почав помітно нервувати. В ході огляду позашляховика в багажному відділенні правоохоронці виявили поліетиленовий пакет, в якому знаходилося каменів бурштину вагою майже 5 кг.

Крім того, під час звірки номерів агрегатів транспортного засобу під капотом автомобіля було виявлено марихуану, а в салоні – пристрій для куріння наркотичних речовин.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Вилучені наркотики і бурштин направили на експертизу. Після цього буде вирішено питання про повідомлення затриманому про підозру.

Залишити відповідь