Вівторок, 23 Квітня, 2024
АвторськеМистецтвоРозвагиУкраїнаЦікаве

Візит до казки

14 грудня відбудеться прем’єра нового родинного шоу – «Winterra. Легенда казкового краю». Репетиції тривають уже два з половиною місяці, і на сьогоднішню організатори запросили пресу.

Журналістам показали лише чотири сцени, але обіцяли влаштувати спеціальний показ напередодні прем’єри. Режисери шоу, Костянтин Томільченко й Олександр Братковський, уже мають подібний досвід, цей творчий тандем ставив шоу «Вартові Мрій» та «Дім таємничих пригод». «Це історія двох братів – про стосунки, проте, як потрібно шанувати одне одного, любити і – що дуже важливо – вірити в диво», – говорить Олександр Братковський. За його словами, «Winterra. Легенда казкового краю» є своєрідним «приквелом», у якому добрий Дід Мороз ще не став таким добрим.

Костянтин Томільченко

Автором музичних композицій і головного саундтреку виступив український музикант Юрій-Юркеш Юрченко. Чому саме він? «Тому що він мій кум, – відповідає Костянтин Томільченко. – Жартую, хоча це правда. Просто я знаю Юру дуже давно, ще з 90-их – це дуже талановитий музикант, і я не знаю,хто написав музику до цього шоу краще за нього».

Для участі в шоу було запрошено танцюристів, акробатів,вокалістів, серед яких артисти всесвітньо відомого Cirque du Soleil, а також учасники українських талант-шоу. «Більшість із них ми шукали за газетою«Авізо»… Я жартую, – сміється Олександр Братковський. – Був великий цикл кастингів – близько трьох місяців. Деяких персонажів ми шукали дуже довго».  Загалом на сцені з’явиться 21 актор, у разі форс-мажорних обставин буде задіяно другий склад.

Вистави відбуватимуться по буднях та вихідних до кінця різдвяних свят. Вартість квитків вар’юватиметься від 209 до 2499 грн.

Залишити відповідь