Четвер, 28 Березня, 2024
Події

В Грузії арештовано зятя чинного Президента. Загрожує до 8 років в’язниці

Міндіі Гогочурі, який є цивільним чоловіком падчерки президента Грузії Георгія Маргвелашвілі, загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це йдеться в повідомленні на сайті МВС Грузії, передають “Новості-Грузія”.

29-річний Гогочурі був затриманий напередодні вночі в квартирі будинку на вулиці Амашукелі в Тбілісі, де він постійно проживає. Разом з Гогочурі поліцейські затримали його друга – 24-річного Г.Г., розшукуваного за умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров’ю.

В ході обшуку в квартирі правоохоронці виявили бронежилет. Також на прилеглій до житлового будинку території було знайдено два пістолети, які обвинувачені скинули з вікна. Зброю направлено на експертизу.

«Г.Г. переведений до пенітенціарної установи, а М.Г. в ізолятор попереднього ув’язнення », – йдеться в повідомленні на сайті МВС Грузії.

Слідство триває за статтею «незаконне зберігання вогнепальної зброї» і «недонесення про злочин».

Гогочурі є цивільним чоловіком Машо Чічуа – доньки першої леді Грузії. Повноваження президента Грузії Георгія Маргвелашвілі добігають кінця. Інавгурація п’ятого президента країни Саломе Зурабішвілі відбудеться 16 грудня.

Залишити відповідь