Вівторок, 23 Квітня, 2024
АвторськеВ КиєвіКультура

Куди в Києві на Новий рік можна піти безкоштовно?

Багато хто з тих, хто вирішив святкувати Новий рік у Києві, вже складають план на новорічну ніч. І хоча новорічний цикл свят традиційно асоціюється з витратами, кияни та гості столиці мають альтернативу сидінню за столом із олів’є. Можна вийти з дому і влаштувати собі незабутню пригоду. Причому навіть із нульовим бюджетом.

Департамент культури КМДА організував їх не сам – вони пройдуть за його сприяння, а влаштує все команда Folk Ukraine, серед досягнень якої – цьогорічна ялинка на Софійській площі, вже визнана найкрасивішою в Європі.

Отже,  безкоштовні святкові концерти для киян та гостей міста наразі плануються на трьох міських локаціях. З 23.00 до 2.30 можна завітати до «Країни Північного сяйва». Цей культурно-мистецький проект водночас проходитиме у двох місцях. На Софійській площі у його рамках можна буде послухати Державний естрадно-симфонічний оркестр, Світлану Тарабарову та DJ сети. А на Контрактовій площі в цей же час – зведений оркестр київських солістів та DJ сети.

На Лівому березі також буде куди піти. О 21.30 на території біля Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15) можна буде потрапити до іншої казкової країни – зимової «Країни мрій». На гостей чекатимуть дискотека від DJ Dereck, VJ Show, Maishel, гурт «Брати Станіслава».

Ближче до 31 грудня можуть з’явитися й інші альтернативи.

Залишити відповідь