Четвер, 28 Березня, 2024
ПолітикаСкандалУкраїна

Юрій Тимошенко: ще не кандидат, а вже ворог усім?

Майже темою дня вчора стала інформація щодо виключення зі складу фракції НФ депутата-АТОшника Юрія Тимошенка.

Як завжди, більш досвідчені в політиці депутати почали свою кампанію з оприлюднення різних, але неприємних для Юрія Тимошенка версій. Одну з них озвучив член фракції НФ Леонід Ємець.

“Виключили з фракції Тимошенка Ю.В. Офіційно. Формальна причина: за порушення фракційної дисципліни. Неформальна: він отримав гроші на заставу і планує балотуватись на посаду президента”, – написав нардеп від “Народного фронту” Леонід Ємець у Facebook.

Раніше ще одну версію виключення назвав керівник фракції “Народний фронт” Максим Бурбак: за його словами, “фракція постановила виключити зі свого складу народного депутата Тимошенка Юрія Володимировича за втрату зв’язку із депутатською фракцією, неодноразове порушення дисципліни, ігнорування рішень депутатської фракції, які стосуються важливих політико-економічних питань”.

І всі у фракції забули про те, що їх однопартієць захищав їх на Сході з 2014 року, перебуваючи у лавах батальйону імені Кульчицького, на відміну від тих “фронтовиків”, що фронт бачили лише на екрані телевізора.

А вже сьогодні сам депутат розставив всі крапки над і.

Дорогі друзі!

Великою честю і великим визнанням для мене стало вчорашнє рішення фракції Народного Фронту про виключення мене з її складу.

Не буду довго розповідати про те, що мої шляхи з цією фракцією остаточно розійшлися ще 10 місяців тому, коли без зайвих гучних заяв для преси я просто мовчки перейшов і сів в іншому куті залу Верховної Ради України, там, де сидять депутати з Самопомочі і Свободи, тішучись тим, що в оточенні цих людей можу дихати набагато чистішим і не таким зрадливим повітрям. Як і не розказуватиму про те, як керівництво фракції НФ раз за разом вимагало, щоб я написав заяву про вихід з фракції, а я все не здавався і не писав, бо дуже добре усвідомлював наслідки.

Єдине, що хочу сказати всім своїм друзям, – НФ складається не тільки з тих одіозних політиків, про яких з такою огидою і ненавистю пише так багато людей з усієї України, а також і з багатьох направду дуже порядних і достойних синів України, яким я завжди мав і матиму за честь і приємність потиснути руки при зустріч

написав він на своїй сторінці у Фейсбук.

Будемо слідкувати за розвитком ситуації.

Залишити відповідь