П’ятниця, 19 Квітня, 2024
СуспільствоУкраїна

За добу на дорогах Київщини загинуло троє пішоходів

У місті Біла Церква автомобіль збив двох студентів-пішоходів насмерть. На  Васильківщині чоловік потрапив під колеса мікроавтобусу на пішохідному переході.  Основні причини аварій – це порушення Правил дорожнього руху пішоходами та недотримання швидкісного руху водіями.

Так, учора, 4 лютого, о 18.30 год. 46-річний водій автомобіля «KIA Sorento» скоїв наїзд на двох чоловіків, які перетинали проїжджу частину дороги у невстановленому місці. Від отриманих травм молоді хлопці 20 та 21-річного віку померли на місці аварії.

Ще одна дорожньо-транспортна подія, де загинула людина, сталася сьогодні вранці о 7 год. ранку у селі Крушинка, Васильківського району. 31-річний водій, керуючи мікроавтобусом  «OPEL Vivaro» на пішохідному переході насмерть збив 40-річного чоловіка.

Тіла загиблих людей направлено на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті.

На місцях ДТП працювали працівники Слідчого управління поліції Київщини, групи реагування патрульної поліції, медики.  

За даними фактами відкриті кримінальне провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України.  Автотранспорти вилучені у якості речових доказів та поміщені на спеціальні майданчики для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів. Працівники поліції встановлюють усі причини, обставини ДТП, опитуються свідки. За матеріалами сайту Нацполіції Київської області.

 

Залишити відповідь