Субота, 20 Квітня, 2024
В КиєвіУкраїна

Київ назвали кращим туристичним містом для бюджетної подорожі

В рейтингу туристичних міст для бюджетної подорожі 2019 німецького видання Instyle Київ посів перше місце. Про це  повідомив на своїй Фейсбук-сторінціначальник Управління туризму і промоцій КМА Антон Тараненко.

– Автори стверджують, що перебування у 3* готелі обійдеться приблизно у 36€ на добу, а смачна кава та українське пиво будуть коштувати менше 1€. І загалом вікенд в Києві на двох складе не більше 250€, – написав він. – Найдорожчим серед найдешевших став Гамбург, посівши десяту сходинку. Так вартість вікенду тут обійдеться у 355€, що на 40% більше за Київ.

Видання зазначає, що поїздка на вихідні до Європи користується популярністю. Минулого року  понад 11 мільйонів німців здійснили такі короткі подорожі. 
– У столиці України можна зупинитися на дві ночі в 3-зірковому готелі в середньому лише за 36 євро. Пиво і капучино коштують менше 1 євро – ми не дивуємося, що на двох можна витратити менш ніж 250 євро на цілі вихідні. А цекрвми з золотими куполами роблять місто сходим на казкову країну, – йдеться у матеріалі. 

В трійці туристичних бюджетних міст поруч з Києвом опинилися польські Краков (друге місце) і Варшава (третє місце). Поїхати до Кракова також можна за менш ніж 250 євро, а повечеряти – за 5 євро. В Варшаві зупинитися в готелі також коштуватиме 36 євро на добу, а кола обійдеться дешевше євро. В десятку рейтингу бюджетних міст для туристів також увійшли Белград (Сербія), Будапешт (Угорщина), Рига (Латвія), Дрезден, Берлін та Гамбург (Німеччина), Братислава (Словаччина).

Залишити відповідь