П’ятниця, 19 Квітня, 2024
АвторськеКультура

100-ий випуск програми Анни Буткевич «Без гриму»: зірки, політики, спортсмени і «Золота рукавичка»

Учора в Equides Club відбулося ювілей-шоу з нагоди сотого випуску авторської програми популярної теле- і радіоведучої Анни Буткевич «Без гриму». Вечір вів шоумен Серж Гагарін, позиціонуючи себе як людину, без якої «Без гриму» не могло б існувати. Перед гостями виступили артисти дуже різних напрямків: TAYANNA, Ivan Navi, Поліграф ШарікOFF, Kishe, Rumbero`s, stand-up комік Наталія Гаріпова.

Сама Анна Буткевич дебютувала в якості співачки, презентувавши гімн шоу «Без гриму» – пісню з однойменною назвою, на яку вже на початку весни представить лірик-відео.

Серед селебрітіз, котрі відвідали вечірку, було помічено чимало знайомих телеглядачам облич: Гайтана, Поліна Логунова, Сергій Поярков, Соня Плакидюк, Річард Горн, Валерій Чигляєв, Марія Дідковська, Андре Тан, Павло Шилько, Кіра Мазур, Олександр Шовковський, Анна Добриднєва, Владислав Ващук, Наталія Заболотна, Володимир Цой, Антон Геращенко, Олег Герман, Олександр Тимофєєв, Ольга Альонова, Мохаммад Захур, Едуард Насиров… Дехто з них номінувався на премію «Золота рукавичка», яку вручали вперше – вона мала відзначати гостей, які дали найвідвертіші, найнестандартніші і найсміливіші відповіді в ефірі шоу «Без гриму». Чому саме рукавичка? Через традицію для кожної програми підбирати ведучій нові рукавички – аксесуар, який демонструє готовність викликати співрозмовника на словесну дуель. Переможцям у кожній номінації належалися унікальні статуетки. Утім, сама церемонія проходила доволі нестандартно: ніяких нагороджень на сцені – Серж Гагарін сказав, що Анна однаково поважає всіх гостей, тому кожному переможцеві відвезе його статуетку особисто.

Отже, першу «Золоту рукавичку» здобули:

  • в номінації «Одкровення року» – український дизайнер Андре Тан за розповідь про те, як звільняє людей;
  • у номінації «Нежданчик року» – боксер Володимир Кличко за історію про те, як щоразу, коли він летить у літаку, його плутають із братом Віталієм, столичним мером;
  • у номінації «Спринтер року» – Микола Тищенко за найшвидший бліц в історії програми;
  • у номінації «Здивував року» – Андрій Данилко за розповідь про те, що зірка на Хрещатику тепер не має відношення до комуністичної партії, це голова Сердючки;
  • у номінації “Користь року” – Соня Плакидюк, яка поділилася авторським рецептом боротьби зі стресом;
  • у номінації “Сміливець року” – Гарік Корогодський (правда, його історія чомусь була не про сміливість);
  • у номінації “Скандал року” – Олег Ляшко за розповідь про перше кохання («Аллу, в якої було троє дітей»);
  • у номінації «З’їхав року» – Віталій Козловський за найбільш гнучке уникання відповіді;
  • у номінаціях «Один на 100» та «Одна на 100» – Ростислав Валіхновський та Вікторія Тігіпко відповідно.

Хто саме і за якими критеріями обирав переможців, залишилося загадкою.

У кінці заходу також провели благодійний аукціон, на зібрані кошти з якого буде придбано необхідне медичне обладнання для Науково-практичного медичного центру Дитячої кардіології та Кардіохірургії МОЗ України. Лотами стали меморабілії Уми Турман та відомих українських спортсменів, малюнок доньки Анни Буткевич і набір сертифікатів на спеціальні послуги клубу Equides.

Залишити відповідь