Понеділок, 29 Квітня, 2024
Події

Син жертви “Новачка” в Британії написав листа Путіну

Син британки Дон Стерджесс, яка померла в липні 2018 року внаслідок отруєння нервово-паралітичною речовиною “Новачок” в Еймсбері, Еван Хоуп написав листа президенту РФ Володимиру Путіну.

Про це повідомляє Mirror.

“Я звертаюся до вас як до людини, надати можливість нашим офіцерам допитати цих людей у ​​справі про вбивство моєї матері”, – наводить видання витримки з листа 20-річного хлопця.

У бесіді з виданням Хоуп підкреслив, що не отримав жодної підтримки з боку британського уряду.

“Я боюся, що ми ніколи не доб’ємося правосуддя для мами, і я відчуваю себе зрадженим і кинутим урядом … Я знаю, що вони підтримали Скрипалів, і я радий цьому, оскільки співчуваю їм і тому, через що вони пройшли. Але у моєї сім’ї не було підтримки, а ми ті, хто втратив матір. Вона стала невинною жертвою, але ми нічого не почули ні від Терези Мей, ні від уряду – ні телефонного дзвінка, ні листи, нічого … ми просто дізнаємося про все з новин так само, як і всі інші “, – сказав Хоуп виданню.

Він також говорить, що намагається домогтися справедливості в історії з загибеллю своєї матері.

“Дивно те, що ми знаємо, хто вбив маму, докази є, і ми знаємо, як це сталося, але ми не можемо змусити їх постати перед судом. Це дійсно засмучує”, – зазначив чоловік.

На думку Хоупа, єдина людина, яка може допомогти розслідувати справу смерті його матері британки Дон Стерджесс – це Путін.

Залишити відповідь