П’ятниця, 19 Квітня, 2024
Мистецтво

Десятки радіостанцій відмовилися від пісень Майкла Джексона через секс-скандал

Десятки радіостанцій відмовилися від пісень Майкла Джексона після виходу документального фільму “Залишаючи Неверленд” на телеканалі HBO 4 березня

Про це пише  CNN.

У двосерійному фільмі Уейд Робсон і Джеймс Сейфчак розповіли, що в дитинстві піддалися сексуальному насильству з боку співака. Перед прем’єрою спадкоємці Майкла Джексона подали до суду на телеканал HBO, назвавши інформацію в картині неперевіреною і однобокою. Розмір позову склав $ 100 мільйонів.

Новозеландська компанія MediaWorks, яка володіє декількома великими радіостанціями, видалила музику Джексона з ефіру.

“Майкла Джексона в даний час немає в списках відтворення радіостанцій MediaWorks, – заявив директор компанії Леон Ратті. – Це відображення переваг нашої аудиторії. Наша робота полягає в тому, щоб радіостанції транслювали музику, яку люди хочуть почути”.

Конкуруючий медіахолдинг NZME зробив те ж саме, а його директор Дін Б’юкенен пояснив: “Списки змінюються від тижня до тижня, і зараз Майкл Джексон в них не фігурує”.

Три великі канадські радіостанції також відмовилися від пісень Джексона. Власник франкомовних станцій CKOI, Rythme і англомовної The Beat повідомив, що музику зняли з ротації в понеділок, 4 березня.

Крістін Дікер, прес-секретар медіакомпанії Cogeco в Монреалі, заявила, що цей крок був відповіддю на враження слухачів від документального фільму про співака.

Залишити відповідь