Вівторок, 23 Квітня, 2024
ТехнікаУкраїна

МВС України отримало новий французький гелікоптер Н225

20 червня ще один гвинтокрил Н225 прилетів з Франції і поповнив авіапарк у Ніжині в рамках договору між МВС та компанією Airbus

Про це повідомляється на сайті МВС України.

“В нас чергове свято, чергове отримання Н225 в рамках контракту. Це ще один зразок сучасного транспортного засобу, який буде виконувати завдання в Системі авіаційної безпеки МВС. Пілотування з Франції до України цього гелікоптера виконували наші пілоти. Це був тривалий переліт 2,5 тисяч кілометрів, суттєвий виклик і гарна перевірка навичок нашого екіпажу”, – зазначив заступник міністра внутрішніх справ Сергій Гончаров.

Сергій Гончаров наголосив, що цей рік також відзначитися поставкою ще одного Н225. Крім того, два нові гелікоптери Н125 буде передано льотному коледжу у Кременчуці, який вже увійшов до системи МВС.

“Це буде значно якісніший рівень підготовки. У кожного випускника буде не менше 170 годин льотної підготовки”,- наголосив заступник міністра.

Також командир Ніжинського авіаційного загону Іван Коробка зазначив, що до кінця року будуть готові до польотів мінімум вісім авіаційних екіпажів.

Залишити відповідь