Середа, 8 Травня, 2024
Україна

У Львові обвалилася стіна дитсадка, є загиблий

Під час проведення аварійних робіт на робітника впала стіна

У Львові час виконання аварійних робіт на підпірної стіни дитячого садка обвалився бетонний блок, в результаті якого загинув робітник. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Zaxid.net“.

Як повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, підпірна стіна була в поганому стані, її встановлювала приватна фірма. Під час виконання робіт на співробітника зрушилася бетонна стіна і його не вдалося врятувати.

Була створена комісія, яка визнала стінку аварійної. І нами було підготовлено документи на міську комісію ТЕБ та НС, де було прийнято рішення виділити кошти з резервного фонду бюджету міста Львова для того, щоб ліквідувати аварійну ситуацію. Відповідно була визначена компанія для проведення протиаварійних робіт

– повідомила Довганик.

За словами завідуючої садочка, фірма підійшла до робіт відповідально, загородили повністю, щоб не було доступу дітям і стороннім особам до стінки і почали ремонтні роботи.

Сьогодні під час виконання робіт на працівника зрушився бетонний блок. На місце події оперативно були викликані підрозділи ДСНС і швидку медичну допомогу. Втім врятувати робочого не вдалося

– повідомила Довганик.

За словами співробітника поліції, робітникові було 25 років. Робітники копали траншею, один з них знаходився в рові. На нього зрушилася бетонна стіна, а зверху засипало землею.

Залишити відповідь