П’ятниця, 19 Квітня, 2024
АвторськеАналітикаПолітикаСкандалУкраїна

Скільки ж Коляда “накалядувала” за грудень, або про “успішність” праці Міністерства зі справ ветеранів

Зарплата міністра з питань ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксани Коляди за грудень склала 159 тис. гривень

Саме так, 159 тисяч, тоді як у листопаді було 23 тис. гривень. Заробітна плата її заступників – від 55 тис. до 205 тис. гривень, державного секретаря міністерства – 151 тис. гривень. Про це йдеться у відповіді Міністерства з питань ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб на запит Українських Новин.

Якщо подивитись на структуру цієї суми в 159 тисяч гривень, то левова частина – це премія в розмірі 80 000 гривень. Премія, яка має означати заохочення до більш кращої роботи за наслідками вже здобутих успіхів. Що ж вже встигла зробити пані міністерка з питань ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб?

У програмі Уряду Гончарука, розділі «Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України» читаємо:

Зображення, що містить знімок екрана

Автоматично згенерований опис

Якщо зайти за кожним посиланням і подивитися на конкретні пропозиції по реалізації намічених цілей, то легко дійти висновку, що:

а) поставлені цілі досягнуті не були, навіть дедлайни по більшості – ще не спливли. Результатів діяльності немає.

б) міністерство фактично продовжувало робити те, що запланували попередники і про що і так говорилося з кожного кутка.

Міністерство фактично не діє, поставлені завдання не виконуються, найбільш важливі проблеми як не вирішувалися, так і не вирішуються.

То за що премії? Що такого зробила пані міністр та її зами, щоб вже отримати по сотні з гаком тисяч гривень за місяць? Чи нам знову стануть відповідати в дусі голови фракції “Слуг…” Арахамії, буцімто обіцяли всім міністрам зарплатню не нижче 3-5 тисяч доларів. Аслово своє тримати треба…

Залишити відповідь