Середа, 24 Квітня, 2024
Війна

Бойовики 11 разів обстріляли українські позиції, 4 військовиків поранено

Минулої доби на Донбасі бойовики 11 разів порушили режим перемир’я, застосовуючи міномети забороненого мінськими домовленостями калібру

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Так, бойовики обстріляли українські позиції з мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” окупанти з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї двічі обстрілювали українські позиції поблизу Широкиного.

По околицях Богданівки бойовики двічі вели вогонь з мінометів 82-го калібру, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Неподалік Авдіївки, Кам’янки і Пищевика бойовики використовували гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Біля Старогнатівки окупанти двічі застосовували вогнепальну зброю.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” по захисникам Оріхового окупанти вели вогонь з мінометів 82-го калібру, а з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали околиці Кримського.

Унаслідок обстрілів один військовослужбовець з особового складу Об’єднаних сил зазнав поранення, ще троє дістали бойові травми.

Залишити відповідь