П’ятниця, 17 Травня, 2024
Війна

Бойовики 12 разів обстріляли українські позиції, один поранений

Окупанти застосовували зброю заборонених мінськими угодами калібрів

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Так, окупанти обстрілювали позиції сил ООС із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” бойовики двічі обстрілювали українські позиції неподалік Верхньоторецького з мінометів 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, а біля Красногорівки застосували 14 мін 82-го калібру та станкові протитанкові гранатомети.

Біля Новотроїцького, Авдіївки і двічі по околицях Старогнатівки окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Неподалік Водяного застосовували станкові протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети. Поряд з Широкиним бойовики обстрілювали позиції сил ООС з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” з мінометів калібрів 120 мм і 82 мм, а також станкових протитанкових гранатометів окупанти двічі вели вогонь по захисниках Кримського. По захисниках населеного пункту Оріхового вели вогонь з 120 мм і 82 мм мінометів, використавши всього 41 міну, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець з особового складу Об’єднаних сил зазнав поранення.

Залишити відповідь