Субота, 20 Квітня, 2024
Україна

Водіям Uber не дозволять працювати без маски

Нові заходи безпеки Uber будуть діяти до кінця червня, і потім можуть бути продовжені

Про це компанія Uber повідомила Liga.Tech.

Всім користувачам, водіям і кур’єрам Uber в Україні буде представлена ​​спеціальна інформація про безпеку, а також функція перевірки дотримань заходів безпеки перед поїздкою.

“Ці нові заходи безпеки стануть доступними в понеділок, 18 травня, і будуть діяти до кінця червня, коли вони будуть переглянуті на основі актуальних рекомендацій від місцевих органів охорони здоров’я”, – повідомляє компанія.

“В Україні водіїв проситимуть зробити селфі, щоб переконатися, що вони носять маску або інший засіб захисту, за допомогою технології перевірки, вбудованої в додаток. Водій, на якому немає маски або іншого засобу захисту, не зможе вийти на лінію. Від водіїв також буде вимагатися підтвердження того, що вони вживають додаткових заходів безпеки, таких як регулярна дезінфекція свого автомобіля і надання дезинфікуючого засобу для рук своїм пасажирам”, – розповіли в Uber.

“У той же час, користувачам в додатку також будуть нагадувати про заходи безпеки перед поїздкою. Пасажирів попросять носити маски, обробляти руки перед початком поїздки дезинфектором, сидіти на задніх сидіннях автомобіля і тримати вікна відкритими для провітрювання”, – пояснює компанія.

Залишити відповідь