Четвер, 25 Квітня, 2024
В окупаціїНа фронті

Чиновник з оточення Путіна потрапив під обстріл у Новій Каховці

Перший заступник глави адміністрації президента РФ та куратор Кремля по взаємодії з “ЛНР та ДНР” Сергій Кирієнко потрапив під обстріл у Новій Каховці під час свого візиту до окупованого росіянами регіону. Про це пише пропагандистський Telegram-канал WarGonzo, який веде російський журналіст Семен Пегов.

Як повідомляється, чиновник із оточення Путіна оглядав руйнування на об’єктах в окупованому місті, які російська армія використовує для своїх цілей. Зокрема, пропагандисти продовжують писати про “склад з селітрою”, який став однією з цілей ЗСУ.

Як уточнюється, у момент української атаки по окупованих територіях Кирієнко разом із так званим “керівником адміністрації Херсонської області” Володимиром Сальдо та представниками різних регіонів РФ, які “взяли шефство” над українськими районами, знаходився на Каховській гідроелектростанції.

“Чиновники сховалися у підвалах станції. Ніхто з них не постраждав”, — стверджують росіяни.

Втім, Telegram-канал Mash пише, що в результаті артобстрілу загинуло двоє російських військових, а ще один зник безвісти.

Проте, державні РИА-новости дають дещо іншу інформацію. За їхньою версією, у момент обстрілу Кирієнко вже нібито залишив ГЕС, тому під обстріл не потрапив.

Залишити відповідь