П’ятниця, 29 Березня, 2024
В регіонах

Київщина потребує понад 600 тисяч кубів біопалива для початку опалювального сезону

Заступник голови Київської ОВА Микола Бойко провів чергове засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу до осінньо-зимового періоду 2022/2023 року.

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з покликанням на пресслужбу Київської обласної державної адміністрації.   

Зазначимо, що під час засідання Штабу з підготовки об’єктів ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу було розглянуто питання підготовки до опалювального сезону, зокрема, заготівлі деревного біопалива. Більшість територіальних громад повідомили про необхідність у деревному біопаливі. Наразі ця потреба вже становить 649,4 тис. м. куб.

Заступник голови КОВА Микола Бойко розповів, що списки потреб продовжують формуватися. До 1 серпня лісові господарства спільно з органами місцевого самоврядування мають надати чіткий графік: коли та яка кількість біопалива буде в кожній громаді.

Із 1 липня лісові господарства не поставляють деревину для технологічних потреб. Наразі вся увага зосереджена на забезпечення необхідними паливними матеріалами комунальних господарств, об’єктів критичної інфраструктури та населення.

Залишити відповідь