Четвер, 25 Квітня, 2024
ВажливеПодії

Пекін почав перекидати балістичні ракетні комплекси DF-16 до провінції Фуцзянь – найближчої до Тайваня

ЗМІ повідомляють, що Пекін почав перекидати балістичні ракетні комплекси DF-16 до провінції Фуцзянь – найближчої до Тайваня. Дальність польоту таких ракет може досягати 1000 км. Водночас повідомляється, що ці комплекси мають здатність прориву ПВО.

У бік порту Фуцзянь рухаються колони військової техніки. Відповідні відео викладають користувачі соцмереж. Фуцзянь — найближча до Тайваню материкова частина Китаю.

Світ як ніколи близький до глобального конфлікту.

Світ увійшов у зону турбулентності та глобального конфлікту. Наявність ядерної зброї у багатьох гравців, до речі, реально стримує початок Третьої Світової. Але це ж саме зробить її максимально руйнівною для людства.

До чого я це все:

1️⃣ Безпечних зон, країн, міст і т.д. в світі не існує. Навіть якийсь острів в океані може нафіг змити після цунамі внаслідок ядерних ударів.

2️⃣ Українці мають в Україні боронити Україну. Якщо ми швидко і рішуче переможемо – це зменшить шанси і глобальної війни. Бо поділ росії – не менш цікава справа аніж глобальна війна. А якщо війська США та Китаю зійдуться десь на Уралі, встановлюючи кордони зон впливу – нам це цілком добре.

3️⃣ Ліберальний світогляд, абсолютизація прав людини та боротьба за удавану рівність зробили євроатлантичну спільноту слабкою. Цей конфлікт, який йде в Україні і може початися будь-де, спричинений на глобальному рівні саме ідеологічною поразкою лібералізму. А відмашкою до фізичного протистояння став успіх руху БЛМ.

Іронія долі, але вбивство білим поліцейським чорного злодія-наркомана може поставити хрест на існуванні нашої цивілізації…

пише експерт Інформаційного центру Міжмор’я Юрій Гончаренко

Залишити відповідь