Вівторок, 19 Березня, 2024
ВійнаПолітика

Чому варто заборонити росіянам поїздки у Європу?

Утрата віз для росіян – це зовсім не втрата шопінгу в Мілані. Насправді – це значно глибший ментальний удар. Росіяни вперше за останні 22 роки стикаються з тим, що силою не можуть нічого продавити,повідомляє Західно інформаційний фронт.

Хамство, як одна із ключових скреп, не працює. Свого часу Набоков, читаючи лекції про російську культуру, так і не зміг пояснити американським студентам феномен російського хамства. Сергій Довлатов колись дав прекрасне визначення: «Хамство есть не что иное, как грубость, наглость, нахальство вместе взятые, но при этом – умноженные на безнаказанность. Именно безнаказанностью своей хамство и убивает вас наповал, вам нечего ему противопоставить, кроме собственного унижения». Так от, уперше за 22 роки виявилося, що хамством не можна продавити все.

Усі розповіді про залізний занавіс – це дурниці для лібералів, які справді втратять шопінг у Мілані. Пересічний росіянин, разом з візами, втрачає не шопінг – він втрачає вершину своєї величі. Адже раніше вони (Путін, Лавров і т.д) могли хамити і їх боялися. А тут їх перестають боятися. Усвідомлення цього стане однією із ключових трансформацій, що чекає на росіян найближчим часом.

Це буде суперболюча трансформація, адже замість вставання з колін, розпочнеться зворотній процес. І їхня вічна відповідь: «можем повторить» опиняється перед великою цивілізаційною дулею, яку крутить ЗСУ (вони в це все ще не вірять), Байден, з якого вони все ще сміються, слабка «гейропа» і т.д.

Тому візи – це одна із тих антискреп, за яку ми маємо боротися.

Залишити відповідь