Субота, 20 Квітня, 2024
АналітикаІнформаційний фронтНа росії

Ненависть, карма, смерть, гора з мертв’яків

Про Дугіна згадалось в контексті вибуху в Москві авто з його дочкою, яка загинула. Багато хто скаже “карма” і певно буде мати раціо. Як приклад одна з шизофренічних цитат Дугіна: «Украинцев нужно убивать, убивать и убивать, это я вам как профессор говорю». Просто породження сатани.

…Чекісти у вибуху знайдуть український слід – вони рідко відзначались оригінальністю. Пропагандони РФ скажуть, що в авто мав бути Дугін.

А насправді це поїдання павуків в банці. Дугін один з основних стовпів катастрофи росії в Україні. Йому цього не пробачать ніколи…

Хто не знає, хто такий Дугін – це проФФесор, здається Ростовського вузу, головний ідеолог “руССкого міра”, старовір, така гниленька нафталінова копія недолугого філософа Ільїна, передає “Західний інформаційний фронт”.

Дугін – один з основних стовпів-ідеологів війни в Україні. Десятки років його потік несвідомого гівна заливався в обидва вуха путіна, даючи шизофреніку статус професора під безкінечний золотий дощепад.

Дугін також є один з основних ковалів сьогоднішньої поразки росії. Бо у своєму бажанні створити ідеальну концепцію “руССкого мира”, Дугін, з огляду на його досить слабкий рівень науковця (плюс його безкінечні блукання у мороці архаїки російського філософського фентезі та імперського модерну) намагався натягнути сову на глобус.

В результаті створені ним численні наративи, які лягли в основу ідеології реваншизму сучасної росії, по своїй суті є мертвими і не є здатними на результат. Це яскраво демонструється на фоні фіаско російських уявлень і очікувань “малороскості від українців”, та “імперської потуги від росіян”.

Дугін по суті є авантюристом, який ховав свою бездарність за нескінченні потоки несвідомого бздуру.

Чого вартують такі його перли: “що люди інших країн неповноцінні від самого народження. Оскільки вони народились не в росії, а в іншому місці, і це інше місце спотворює їх погляд на життя”.

Чи от наприклад цей неуч розмірковує “що він довго думав над тим, що росіяни поняття не мають, що їм робити з їх природніми, людськими, військовими та іншими ресурсами. І через багато років його (Дугіна) осяяло – треба просто йти і захоплювати Європу”.

Блд, це просто пзд. А оці потуги мислення про “прошлое и бившее – будущее и грядущее”, “войну моря против суши” – це просто шедеври) Я після таких опусів хочу бігти мити очі хлоркою)

Як ми бачимо, ми маємо справу з клінікою. І до того ж з такою неграмотною, що його часто піднімають на сміх в науковому середовищі у світі.

Загалом, це прекрасно що наш ворог має таких ідеологів як Дугін, таких полководців як Шойгу і таких президентів як Путін. Ця компанія недоумків, маючи величезну ресурсну базу, море бабла, немислиму кількість військової техніки та устаткування – умудряється всю цю перевагу успішно просирати на полі битви з Україною.

А карма… Вона дама злопамятна. І вона  приходить до тих, хто ловить зірку, особливо якщо для того, щоб її зловити, видираються по гірці з трупів.

І чого вартує твоє життя, перед палаючим авто з рідною людиною? Життя, яке ти все прожив, продукуючи ненависть і бажаючи смерті цілим народам в ім’я блиску золотого тільця?

Залишити відповідь