Вівторок, 23 Квітня, 2024
БлогУкраїна

Олена Зеленська показала щемливі фото в кольорах свободи: я бачу український прапор всюди

Перша леді України Олена Зеленська написала зворушливий допис до Дня Державного прапору з фото в кольорах свободи – синьому та жовтому. В патріотичному тексті дружина президента України Володимира Зеленського запевнила українців, що синьо-жовтий стяг зараз можна побачити не тільки в нашій державі, а й в усьому світі, повідомляє OBOZREVATEL.

Під час своїх візитів до лікарень, зустрічей з іноземними патрнерами та буденних прогулянок Олена Зеленська помічає державний символ України. Про це вона розповіл а в Instagram (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

“Я бачу український прапор всюди. Я бачу його в палаті пораненого бійця у львівському шпиталі. Бачу прапор у вбранні першої леді Литви, коли вона відкриває Український центр, і прапор, у який загорнулася викладачка з окупованого росіянами міста, бо хоче навчати своїх вихованців українською”, – почала перша леді.

Зі слів обраниці очільника країни, сині та жовті елементи “переслідують” її навіть в тих місцях, де цього очікуєш найменше – на книжковій поличці у Відні чи на столі у вигляді квітів під час зустрічей.

Також вона пригадала, що бачила не один дитячий малюнок, де малюки, вимушено покинувші Україну, зображають рідний для них прапор.

Олена Зеленська наголосила, що стяг України від 24 лютого з’являється в усьому світі в образах держпосадовців та відомих зірок, на фасадах будинків, в світлі софіт на історичних будівлях тощо.

“Ці кольори тепер уже точно увійдуть в історію як кольори свободи та взаємної підтримки. Гостинної землі і, сподіваємося, зовсім скоро – мирного неба”, – закінчила перша леді.

Залишити відповідь