Четвер, 25 Квітня, 2024
УкраїнаЦікаве

Міноборони України після цинічного “привітання” від Лукашенка побажало йому приєднатися до Каддафі і Хусейна

У Міністерстві оборони України відповіли на вітання, яке білоруський диктатор Олександр Лукашенко надіслав українцям у День Незалежності. Самопроголошений диктатор цинічно побажав нашій країні “мирного неба”.

“Як “подарунок” знову були випущені ракети з Білорусі в Україну. Бажаємо Лукашенку такого ж мирного неба”, – відповіли в Міноборони. Відповідна публікація з’явилася на сторінці держоргану у Twitter, повідомляє OBOZREVATEL.

Лукашенку також побажали якнайшвидше возз’єднатися з його добрими друзями – лівійським та іракським диктаторами Муаммаром Каддафі та Саддамом Хусейном.

Нагадаємо, Каддафі та Хусейна вважають міжнародними злочинцями. В обох випадках проти них збунтувалися громадяни. Обох диктаторів було вбито.

Зазначимо, у своєму привітанні Лукашенко видав, що “сьогодні суперечності не зможуть зруйнувати багатовіковий фундамент щирих добросусідських відносин між народами двох країн”. Окрім “мирного неба”, він цинічно побажав “толерантності, мужності, сили та успіхів у відновленні гідного життя”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Білорусь підтримує повномасштабну війну РФ проти України з перших днів. Із території цієї країни окупанти запускають ракети по українських містах. Однією з останніх стала атака на Житомир.

На аеродромі в Зябрівці Гомельської області в Білорусі Росія накопичила до 14 зенітних ракетних комплексів С-400 та близько 60 ракет до них.

Залишити відповідь