Четвер, 28 Березня, 2024
ВійнаНа росії

“Ні одягу, ні спальників”: окупант поскаржився, що новеньких відправляють в Україну без нічого.

Військові російської армії зізнаються у поганому забезпеченні нових підрозділів, яких командування перекидає на позиції в Україні. Молодих окупантів відправляють на фронт без одягу й спальних мішків.

Це випливає з розмови зі знайомим загарбника, який воює чи не з початку вторгнення і вже сподівається на звільнення. Аудіоперехоплення опублікувало Головне управління розвідки українського Міноборони, передає OBOZREVATEL.

На початку бесіди товариш путінського вояки радіє за те, що той принаймні перебуває не на “передку”. А військовий пояснив, що його підрозділ відпустили, бо хтось звільняється. Крім того, їм усім уже прийшла заміна – новобранці, яких він називає “бомжами”.

“Молодим взагалі ні одягу, ні спальників, нічого бл*дь. Ти уявляєш, ось ці, котрі приїхали?! Голодранці, б*я. Перуть брудний одяг, одягають, ось такі. Ну як бомжі, на*уй”, – висловився окупант.

На запитання друга, чи дали новобранцям хоча б зброю, він відповів, що це автомати зразків 1976-го, 1978-го років. Деякі з них “криві”.

“У мене більш-менш попався, а в декого взагалі бл*дь кудись стріляють. Серйозну зброю не дають, а на “передок” кидають. Там як можна гранатою й автоматом такнк, бл*дь, є*ашити?” – обурився військовий “другої армії світу”.

Його товариш поцікавився, як це у протитанкового батальйону російського війська немає на озброєнні протитанкових керованих ракет. Той зазначив, що їх і справді немає, лиш танки. Мовляв, їм дають координати, а вони навіть не влучають туди, де стоять танки ЗСУ.

Як повідомляв OBOZREVATEL, військові РФ продовжують зізнаватися у намірах втекти від війни в Україні. Бажання не воювати висловлюють не тільки рядові загарбники, а й офіцери путінської армії.

Залишити відповідь