П’ятниця, 29 Березня, 2024
Військові злочинціІнформаційний фронтНа росіїРуzкій мірУкраїна

“Ми ще нічого не почали”: Путін, армія якого втратила понад 50 тис. осіб в Україні, заявив, що війна “на користь Росії”

Диктатор країни-агресора рф Володимир Путін заявив, що його окупаційна армія нібито “ще нічого не починала” в Україні. При цьому, маючи втрати в 50 тис. військових та тисячі одиниць техніки, глава Кремля видав, що Росія “нічого не втратила”.

Також глава РФ вкотре марив “допомогою” мешканцям Донбасу. Слова Путіна про війну в Україні передають російські пропагандистські ЗМІ, передає OBOZREVATEL.

За словами російського диктатора, вбиваючи мирних жителів та знищуючи українські міста, РФ нібито “зміцнює свій суверенітет”.

“Я впевнений, що нічого ми не втратили і нічого не втратимо. Головне придбання – зміцнення нашого суверенітету. І це неминучий результат того, що відбувається. Я вважаю, що і у світі, і всередині країни це піде лише на користь. Все непотрібне і шкідливе буде відторгнуте”, – видав Путін.

Також глава Кремля вкотре заявив, що російська окупаційна армія нібито “нічого ще не розпочинала” в Україні з військової точки зору. При цьому Путін продовжив марити пропагандистськими наративами про “порятунок” жителів України.

“Ми, хочу це підкреслити ще раз, нічого не розпочали з погляду військових дій, а намагаємося лише закінчити. Допомогти людям на Донбасі – наш обов’язок і ми виконаємо його до кінця”, – заявив диктатор.

Залишити відповідь