Вівторок, 23 Квітня, 2024
В окупаціїВійнаУкраїна

Партизани у Мелітополі підірвали будинок колаборанта, у місті підняли на ноги ФСБ – ЗМІ

Вранці у четвер у Мелітополі пролунало два вибухи. Виявилось, що партизани підірвали будинок колаборанта Юрія Онищука.

У місті підняли на ноги ФСБ. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Зазначається, що вибух пролунав на вулиці Мелітопольських дивізій у районі 64-го будинку, де живе колишній депутат від Оппоблоку, фейковий директор водоканалу, член штабу із підготовки до псевдо-референдуму Онищук.

За попередньою інформацією, у нього в будинку вилетіли шибки з вікон, є пошкодження у дворі. Сьогодні вранці на місці вибуху зібралися сусіди, а також наїхали ФСБ-шники та поліцаї-зрадники.

Крім того, ще один вибух відбувся по вулиці Кошового. Відомо, що за цією адресою живе Чернишова (Кадирова) Ельвіра – квартальна та “член виборчої комісії” окупантів, активна агітаторка. Разом зі своїм дорослим сином вони беруть активну участь у підготовці до псевдо-референдуму. Попередньо, внаслідок вибуху повилітали шибки та розвернуло паркан.

“Сили опору попереджають усіх зрадників батьківщини, які вирішили взяти участь у створенні ілюзії референдуму щодо приєднання Мелітополя до Росії – пощади нікому не буде”, – наголошують партизани.

Нагадаємо, в окупованому Мелітополі підірвали штаб “Єдиної Росії”, де путінські загарбники готували фейковий референдум. Вибухи пролунали у південно-східних районах міста ввечері 7 вересня.

Раніше повідомлялося, що в Мелітополі російські окупанти планують мобілізувати на війну українських чоловіків. Загарбники збирають персональні дані у школах через батьків, які ведуть дітей до школи.

До речі, група хакерів Hackyourmom з України виманила у російських окупантів дані про розташування однієї з їхніх військових баз у тимчасово захопленому Мелітополі в Запорізькій області. Для цього вони створили фейкові облікові записи і прикинулися дівчатами.

Як повідомляв OBOZREVATEL, окупанти посилюють терор на захоплених територіях України. Порушуючи норми міжнародного гуманітарного права, вони заборонили ввезення до Мелітополя будь-яких товарів першої необхідності, включно з ліками.

Залишити відповідь