Четвер, 25 Квітня, 2024
ПогодаУкраїна

Нарешті прийде бабине літо: в четвер в Україну увірветься хвиля потепління.

У четвер, 6 жовтня, в Україну увірветься довгоочікуване потепління. Українцям усміхнеться бабине літо, яке потішить сонечком та блакитним небом.

Про це повідомив Укргідрометцентр. За прогнозами синоптиків, цього дня опадів не очікується. Натомість у більшості областей буде невелика хмарність. Вітер переважно західний, 3-8 м/с, повідомляє OBOZREVATEL.

Температура повітря вдень на сході підвищиться до 15-16 градусів вище нуля. Вночі стовпчик термометра коливатиметься в межах 6-7 градусів.

Денна температура на заході, півночі та в центральній частині України становитиме +17…+18. Вночі температура опуститься до +7. На півдні вдень 6 жовтня очікується до +19 градусів, уночі – до 8-9 з позначкою плюс.

У Києві 6 жовтня стоятиме суха, тепла погода. Очікується мінлива хмарність. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до +16…+18. Вночі температура опуститься до +9.

Температура по області вночі +4…+9, вдень +14…+19.

Як повідомляв OBOZREVATEL, кліматологиня Світлана Бойченко розповіла, що листопад 2022-го буде теплішим, ніж у попередні роки. Проте не обійдеться й без “температурних гойдалок”.

А ось узимку на Україну очікує середня температура, що перевищує норму. Періоди сильного морозу можливі, але вони не будуть тривалими, вважають у Гідрометцентрі.

Залишити відповідь