Вівторок, 23 Квітня, 2024
В окупаціїРуzкій мірУкраїна

Росіяни посилили контроль над жителями тимчасово окупованих РФ територіях України

Як повідомляє речник ОК «Південь» Владислав Назаров, людей викрадають за їхню проукраїнську позицію

Українське Оперативне командування «Південь» повідомляє про те, що росіяни посилили контроль над мешканцями тимчасово окупованих РФ територіях України, передає “Польське радіо”.

Як поінформував на своїй сторінці у телеграмі речник ОК «Південь» Владислав Назаров, українська сторона виявляє дедалі більше злочинів, скоєних російськими військами проти мирного населення України.

«На окупованих територіях рашисти посилюють перевірки на блокпостах, фільтраційні заходи стали жорсткіші — ретельно перевіряють вміст телефонів та інших гаджетів, проводять детальний обшук автівок, особистих речей, вдираються в будинки», — йдеться у дописі, опублікованому на офіційній сторінці ОК «Південь» у фейсбуці.

За словами Владислава Назарова, у Скадовському та Херсонському районах росіяни викрали двох людей за їхню проукраїнську позицію.

Речник ОК «Південь» також додав, що росіяни продовжують розкрадати чуже майно.

«В центрі Херсона окупанти з одного з офісів викрали спецодяг, взуття та гроші. В Бериславському районі з території сільськогосподарського підприємства викрали техніку, лабораторні прилади, побутову та оргтехніку інше майно», — читаємо у повідомленні.

Залишити відповідь