Вівторок, 19 Березня, 2024
СпортУкраїна

АЕК – “Динамо”: онлайн-трансляція ключового матчу Ліги Європи

Київське “Динамо” у четвер, 27 жовтня, проведе вирішальний матч групового етапу Ліги Європи. Команда Мірчі Луческу у п’ятому турі турніру зустрінеться на виїзді з АЕКом із Ларнаки.

Гра прийме стадіон “АЕК Арена – Георгіос Карапатакіс”. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію матчу АЕК – “Динамо”. Початок поєдинку – о 19:45 за київським часом, повідомляє OBOZREVATEL.

ДЕ ДИВИТИСЯ АЕК – ДИНАМО

Побачити протистояння можна буде завдяки прямій трансляції на каналі “Megogo Футбол 1” стрімінгової платформи Megogo. Він також доступний на відеосервісі Volia TV.

Тут глядачам запропонують традиційну аналітичну студію за участю журналістів та експертів.

ПРОГНОЗ НА АЕК – ДИНАМО

Фаворитом гри аналітики вважають команді з Києва. Ставки на перемогу “Динамо” приймаються з коефіцієнтом 2,25.

Нічия оцінюється котируванням 3,20. А показники на успіх АЕК досягають рівня 3,25.

СУДДІ НА АЕК – ДИНАМО

Обслуговувати зустріч довірили бригаді арбітрів із Шотландії, яку очолює Джон Бітон. Допомагатимуть йому лайнсмени Деніел Макфарлейн та Дуглас Поттер. Роль четвертого рефері виконає Стівен Маклін.

На грі також буде задіяна система відеодопомоги арбітрам (VAR), за роботою якої спостерігатиме австрієць Джарред Джіллетт.

СЛОВА ПЕРЕД МАТЧЕМ

Хосе Луїс Ольтра, головний тренер АЕКу:

– Гра дуже важлива для нас. Ми маємо історичний шанс вийти з групи. Хочу попросити вболівальників підтримувати нас із самого початку. Нам протистоїть дуже хороша команда, яка додала порівняно з минулою нашою зустріччю. Гравці “Динамо” у хорошій формі, у них грамотний тренер. Але я хочу бачити від своєї команди сміливої та бездоганної гри. Ми повинні виглядати якнайкраще. Я вірю в команду та наших вболівальників. Ми не гратимемо на нічию.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ

АЕК Ларнака: Піріч – Томович, Тричковський, Росалес, Олатунджі, Мілічевич, Густаво, Енлезу, Альтман, Фараж, Оєр

Динамо: Нещерет – Тимчик, Забарний, Сирота, Вівчаренко, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Кабаєв, Гармаш, Циганков

ПОЛОЖЕННЯ У ГРУПІ

“Динамо” програло всі чотири матчі на старті Ліги Європи. Для продовження боротьби за вихід до Ліги конференцій киянам потрібна лише перемога. Причому після поразки 0:1 від кіпріотів у першому колі “біло-синім” бажано виграти з різницею у два м’ячі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Ігор Суркіс відповів на питання щодо відставки з “Динамо” головного тренера Мірчі Луческу. Президент киян також назвав одну із головних своїх помилок у клубі.

Залишити відповідь