П’ятниця, 19 Квітня, 2024
В окупаціїВійнаВоєнний станРуzкій мір

російські війська прагнуть утримати окуповані території та зосередити сили на стримуванні українських атак

Минулої доби росіяни завдали 11 ракетних і 22 авіаудари. Також було випущено понад 35 снарядів із застосуванням некерованих ракет, Польське радіо.

У Генеральному штабі ЗСУ в четвер повідомили, що росіяни намагаються «утримати тимчасово захоплені території, зосереджуютьзусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках». російські війська ведуть наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках, повідомив у ранковому зведенні речник штабу Олександр Штупун:

«Ворог проводить обстріли підрозділів Сил оборони вздовж лінії зіткнення, здійснює фортифікаційне обладнання рубежів на окремих напрямках та веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни».

Минулої доби росіяни завдали 11 ракетних і 22 авіаудари. Також було випущено понад 35 снарядів із застосуванням некерованих ракет. «Від цього постраждали райони понад 30 населених пунктів Донецької, Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Сумської та Херсонської областей», – читаємо у зведенні Генштабу ЗСУ.

За уточненою інформацією, з міста Херсон припинено так звану евакуацію населення через відсутність охочих. У місті окупаційна влада припинила видачу заробітної платні та соціальних виплат.

Залишити відповідь