Четвер, 28 Березня, 2024
ВійнаВійськові злочинціЖертви війниРуzкій мірУкраїна

На Харківщині на мінах підірвалися троє працівників залізниці та електромонтер

У Харківській області на мінах підірвалися троє працівників залізниці та електромонтер.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

«Протягом минулої доби ворог продовжив тероризувати обстрілами мирне населення міст і сіл, розташованих поруч з лінією зіткнення та кордоном з рф: Чугуївського, Куп’янського та Харківського районів», – зазначив Синєгубов.

У селі Вовчанські Хутори Чугуївського району внаслідок обстрілів пошкоджено кілька приватних домоволодінь. У селі Болдирівка Куп’янського району через обстріли горіли склади з зерном.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, в Куп’янському районі поранення дістали дві жінки 66 та 62 років та чоловік 50 років.

Піротехніки ДСНС продовжують розмінування території області. За добу вони знешкодили 141 вибухонебезпечний предмет. Втім, мінна небезпека усе ще дуже висока. «Вчора біля залізничної станції Цупівка на території Дергачівської громади Харківського району на міні підірвалися 3 працівники залізниці. Вони госпіталізовані з пораненнями, медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості», – зазначив очільник Харківської ОВА.

Крім того, у районі села Безруки близько 15:00 на міні підірвався автомобіль Харківобленерго, поранення дістав 41-річний електромонтер. Його стан середній.

Синєгубов закликав усіх пам’ятати про небезпеку від мін та нерозірваних боєприпасів, бути максимально обережними та уважними.

Як повідомляв Укрінформ, стан двох харківських підлітків, які підірвалися на касетному боєприпасі на Північній Салтівці 11 листопада, стабілізувався.

Залишити відповідь