Четвер, 25 Квітня, 2024
Для себеУкраїна

По всій Україні створили «Пункти незламності»

Це місця, де жителі зможуть користуватися всіма основними послугами, такими як електрика, вода, тепло, а також телефон та Інтернет, передає Польське радіо.

Президент України Володимир Зеленський заявив про плани створити так звані Пункти незламності по всій країні. Це місця, де жителі зможуть користуватися всіма основними послугами, такими як електрика, вода, тепло, а також телефон та Інтернет.

Таких пунктів уже підготували понад 4 тисячі, та планується облаштувати значно більше.  

«Якщо знову будуть масові російські атаки і виявиться, що постачання електроенергії не вдасться відновити за кілька годин, буде запущено роботу пунктів стійкості. Там будуть усі основні послуги, включаючи електрику, стільниковий зв’язок та підключення до Інтернету, тепло, воду та основні медичні засоби. Повністю безкоштовно і цілодобово. Пункти працюватимуть у всіх обласних та районних адміністраціях, а також у школах та будівлях ДСНС».

Вже працює спеціальний сайт, на якому розміщено мапу таких пунктів по всій країні. Вона постійно оновлюється.  На сайті та в усіх Пунктах незламності можна буде дізнатись, де працює найближче АЗС, банківське відділення, аптека, магазин.

Залишити відповідь